Nieuws

Created with Sketch.

High tea

Afgelopen zaterdag hebben we met een aantal gastouders een hele gezellige high tea gehad. Er werd lekker gegeten en thee gedronken en vooral heel veel gekletst. Erg leuk om eens in een informele sfeer met collega’s ervaringen uit te wisselen.

EHBO cursus

Begin januari is de eerste opfrisavond EHBO geweest. In de komende periode zullen al onze gastouders weer bijgeschoold worden. Er is hard geoefend met de Heimlich-greep, reanimatie en diverse wonden bij jeugdige LOTUSslachtoffers. Op deze manier zijn alle gastouders weer kundig genoeg om eerste hulp te bieden bij kinderen.

Thema avonden

Alle gastouders hebben in de afgelopen weken een thema avond gevolgd. Ze konden hier bij kiezen uit een avond over rouw- en verliesverwerking bij kinderen of babygebaren. Beide avonden waren erg leerzaam.

Nieuwe Website!

Welkom op onze nieuwe website! De website heeft een nieuwe layout gekregen die aangepast is aan elk schermformaat en soort apparaat waarmee u onze site bezoekt. Zo komt de informatie altijd optimaal over. Mocht u nog aanvullingen of feedback hebben, dan horen we dat graag!